Skip to content

“Ontspanning, inspiratie, leren en gezelligheid samen”

Onze docenten

Ons team van vakkundige leraren staat voor u klaar.

Het Haarlems Kunst Atelier is een goed geoutilleerd atelier voorzien van alle gereedschappen, machines en ovens om lekker creatief los te gaan. Samen is meer! De lessen worden gegeven door gepassioneerde en goed opgeleide docenten. Alle docenten hebben heel veel vakkennis en een passie voor lesgeven.

Kennis delen staat bij ons hoog in het vaandel. Daar doet iedere deelnemer die les of een workshop bij ons volgt zijn voordeel mee!”
Kom in het atelier van de kunstenaar werken! Het Haarlems Kunstatelier zit op de eerste verdieping van Steenhouwerij Troupin. Je kan ons vinden in de Waarderpolder aan de A .Hofmanweg 28. Vlakbij Ikea Haarlem en Keramikos, goed bereikbaar met OV (op loopafstand van station Haarlem Spaarnwoude) en 15 minuten rijden vanaf Amsterdam. Een fijne werkplek in het atelier van verschillende kunstenaars, met een prachtig uitzicht op Spaarnwoude.

Onze cursus beeldhouwen geven wij op onze dependance bij Swaalf natuursteen en is gelegen op een uniek stukje Haarlem op loopafstand van het Haarlemse Centraal Station